När du använder vår hemsida lagrar vi vissa personuppgifter. Främst för att underlätta för dig och för att ge statistik till oss.

2020-12-14 På grund av Folkhälsomyndighetens förlängning av de skärpta allmänna råden tar vi endast emot akuta serviceanmälningar i din lägenhet.  För senaste information läs här och här.

Vi fortsätter även att hålla vårt kontor stängt för besök. Kundtjänst är öppet som vanligt via telefon 040-685 43 50 mellan kl. 9-15. Du når oss alltid på e-post: info@rosengardfastighet.se.

Vi finns nära dig för att göra skillnad i din vardag.

Häng med Iman, Israa, Petra och Mody en dag på jobbet och hör dem berätta om vad de gör och vad som är riktigt viktigt för dem. Och kanske lär du dig något som du inte visste om Rosengård.

"Vi gör det trevligare tillsammans med våra hyresgäster"
Iman Bosocial samordnare
Bennets väg är min favoritplats, faktiskt, vid lokalerna
Mody Husvärd
"Vi vill gärna göra en skillnad både i Rosengård och för hela Malmö"
Petra VD
"Ofta kan jag hjälpa till direkt"
Israa Kontorsansvarig
Iman
Mody
Petra
Israa
15 talade språk
24 anställda
40% kvinnor
60% män
Vision

Ett Rosengård som alla i Malmö är stolta över.

Mission

Vi finns till för våra boende, för Rosengård och för Malmö. I den ordningen. Vi vill driva en stadsutveckling som alla har nytta av. Tillsammans förnyar vi Rosengård så att fler kan och vill bo, jobba och vara här. 

Petra Sörling
VD, Rosengård
Fastigheter

När du kommer till Rosengård för första gången slås du av hur grönt det är. Rosengård är den grönaste delen av Malmö,och det är kvaliteter som vi tänker ta vara på.

Vår årsredovisning

Vi ägs till lika delar (25%) av Fastighets AB Balder, Heimstaden AB, MKB Fastighets AB och Victoria Park AB.